Elämää arjen yläpuolella.

Huomioitavat asiat ratsastusleirillä korona-aikana

5.6.2020

HUOMIOITAVAT ASIAT RATSASTUSLEIREILLÄ KORONA-AIKANA

*Tulethan ratsastusleirille vain oireettomana ja terveenä!

*Majoitumme mahdollisimman väljästi, 1-2 henkilön huoneissa. Pyrimme käyttämään vain omalle majoitushuoneelle ohjattua wc-tilaa. Pysymme myös omissa majoitushuoneissamme, emme vieraile toisten leiriläisten majoitushuoneissa.

*Yleisiä suosituksia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta tulee noudattaa: suu suojataan kertakäyttöliinalla tai tarvittaessa kyynärtaipeella. Kertakäyttöliina heitetään roskiin käytön jälkeen. Tuo mukanasi omat nenäliinapaketit.  Pesemme käsiämme tiiviisti ja käsidesiä käytämme tarvittaessa. Maskin käyttöä suosittelemme sellaisissa tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen on vaikeaa. 

*Ratsastus on yksilölaji, jota harrastaessamme emme joudu suoraan kosketuksiin toistemme kanssa.Turvavälit on silti tärkeää pitää kaikkien mielessä kaikista tilanteissa. Noudata tarkempia ohjeistuksia paikan päällä tallissa toimiessa. 

*Tarpeetonta fyysistä kosketusta vältetään (esimerkiksi halaaminen tai kättely)

*Jos leiriläisellä todetaan leirin aikana koronavirusinfektioon sopivia oireita, ohjaamme hänet erilliseen tilaan odottamaan, että poistuminen leiriltä on mahdollista. Hänen tulee hakeutua viiveettä koronavirustestiin. Mikäli koronavirustartunta todetaan, tulee altistuneet jäljittää ja asettaa karanteeniin.

 *ULKOMAILTA PALAAVAT NOUDATTAVAT THL:N SUOSITTELEMAN 14 VRK KARANTEENIA tai jos läheiselläsi / itselläsi on todettu koronavirus tai koronavirusepäily.

*MUISTATHAN - JOKAINEN MEISTÄ VOI OMALLA VASTUULLISELLA TOIMINNALLAAN ESTÄÄ KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISTÄ.