Elämää arjen yläpuolella.

Ratsastuskoulun toimintaohjeet korona-aikana

13.8.2020

 

HUITTISTEN RATSASTUSKESKUKSEN KORONA-OHJEISTUKSET:
 

*TALLILLE TOIVOTAAN SAAPUVAN VAIN RATSASTAJAT JA TALUTTAJAT/HOITAJAT! Poikkeuksena pienempien ratsastajien vanhemmat, jotka auttavat lastaan tallissa.

*HUOM! talliin suositellaan saapuvan vain yksi ratsastusryhmä kerrallaan!

*Ennen omaa ratsastustuntia jokainen varustaa hevosensa kuntoon ja tunnin jälkeen hevosen hoidettua lähdetään pois tallilta. Ylimääräinen oleskelu tallilla ei ole nyt suotavaa. Ratsastuskoulun taukotila on pois käytöstä. Satula- ja varustehuoneisiin vain 2 hlöä kerrallaan.

 

*TALLISSA, TOIMISTOSSA JA KAHVILASSA MASKISUOSITUS! Maskia ei kuitenkaan käytetä ratsastaessa turvallisuussyistä. (maskisuosituksen ikäraja 15 vuotta).

 

*Nappulatuntilaisen vanhempi saa tulla seuraamaan lapsensa tuntia. Nappulatuntiratsastajat odottavat tallin ulkopuolella tuntinsa alkamista. Suosittelemme maskin käyttöä.

 

*HUOM! MUISTA TURVAVÄLI 1-2 METRIÄ!

 

*Pyydämme oppilaita huolehtimaan käsihygieniastaan, myös tallilla ollessaan.

 

*Hanskat on hyvä pitää kädessä, paitsi niistäessä, jolloin myös kädet tulisi pestä.

 

*Jos ratsastajalla on flunssaN oireita - itsellään tai lähipiirissä, jää kotiin. KIPEÄNÄ EI SAA TULLA TALLILLE TAI RATSASTAMAAN.

 

*Toivomme kaikkien noudattavan ohjeistuksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

 

*ULKOMAILTA PALAAVAT NOUDATTAVAT THL:N SUOSITTELEMAA KARANTEENIA tai jos läheiselläsi / itselläsi on todettu koronavirus tai koronavirusepäily.

 

Jos sinulla kysyttävää – otathan yhteyttä!

 

MUISTATHAN - JOKAINEN MEISTÄ VOI OMALLA VASTUULLISELLA TOIMINNALLAAN ESTÄÄ KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISTÄ.