Elämää arjen yläpuolella.

RATSASTUSTUNTIEN PERUUTTAMINEN

29.12.2021

RATSASTUSTUNTIEN PERUUTTAMINEN 

IRTO- JA VAKIOTUNTIEN PERUUTTAMINEN

Irto- ja vakioratsastustuntien peruuttaminen on tehtävä viimeistään ratsastustunti-päivän aamuna klo 10.00 mennessä puhelimitse tai sähköpostitse: toimisto@rekikoski.fi tai tekstiviestillä puhelinnumeroon Kristalle 050 530 7660 /toimisto 02 567 797.

Ajoissa peruutetun tunnin voi ratsastaa rästituntina, myöhemmin peruutettua tuntia ei voi ratsastaa eikä ratsastustunnin hintaa palauteta. 

Peruutetut kausituntirästit on käytettävä sen kauden aikana, jolloin rästitunnit ovat tulleet, eli niitä ei voi siirtää seuraavalle kaudelle (syyskauden rästit syyskauden aikana jne.), ellei erikseen sovita (esim. pidemmän sairasloman takia).

Huittisten Ratsastuskeskus pidättää oikeuden peruuttaa ratsastustunti puolestaan. Mikäli tunti joudutaan peruuttamaan tallin puolesta (esim. pakkasraja -20 C), sovitaan asiakkaan kanssa rästiin jääneelle tunnille uusi ajankohta.

Huittisten Ratsastuskeskuksen toimesta peruutettu ratsastustunti oikeuttaa rästituntiin ja mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti tuntilaisille puhelimitse tai sähköpostitse.

OHJEET TEKSTIVIESTILLÄ PERUUTUKSEEN

Ilmoita tekstiviestissä/sähköpostissa ratsastajan koko nimi, ratsastusaika ja tunnin päivämäärä.